Royal Ascot dag 3: Stradivaris raste i den tredje Gold Cup på rad, Founds sønn vinner Chesham

Den tredje ettermiddagen av Royal Ascot Racing fant sted på en bane som offisielt ble klassifisert som regnfull, men dette hindret ikke Stradivarius fra å fortsette å spille i den første gruppen av Gold Cup.Vant for tredje gang.Under trening av John Gosden (John Gosden), oppnådde Frankie Dettori (Stradivarius) på Frankie Dettori (Stradivarius) sin fjerde karriereseier på Royal Conference, Han vant Queen Vase i 2017.
Det seks år gamle «Ocean Star»-hesteløpet vant Triple Gold Cup med Sagarro (1975, 1976, 1977), og kun fire ganger scoreren Yeats (2006, 2007, 2008, 2009, 2010) vant to og en halv mil .Bli for flere show.
I det meste av reisen på 2 1/2 mil svingte Dettori, som syklet halvveis, Stradivariusen sin til en fire-bars gange inn i den siste strekningen.Stradivarius var full av selvtillit tidlig i det strake løpet.Han reagerte umiddelbart på den siste runden som Dettori oppfordret til å delta og vant mesterskapet med 10 slag.
Disse tallene støtter bildene i Stradivarius' fantastiske prestasjon, som førte til den tredje Gold Cup-seieren på rad.Til tross for sakte bakken, viste Stradivaris fortsatt den vanlige akselerasjonsevnen.I de tre siste dragene ble maraton fullført på 39,93 sekunder, og toppfarten i den siste dragen var 35,3 mph.Derimot er den nest beste Nayef-veien 42,50 sekunder gjennom de tre siste svingene og krysser mållinjen med en hastighet på 30,8 mph.
Gorsdon sa: "For å gjøre dette, mener jeg at Sagarro ble trent av en god venn av meg, Francois Boutin, og ble trent av Lester Piquet (Lester Piggott)-ritt."«Jeg husker at jeg så alle løpene hans.Han er én ting.Yeats er et fenomen.Nevn at en hest er alt i den braketten.Vi er veldig stolte over å vinne tre løp., Dette er flott for eier oppdretter Bjorn Nielsen (Bjorn Nielsen).Han er lidenskapelig opptatt av oppdrett og oppdrett.Han har jobbet hardt for å avle frem Derby-mestere, men han har en veldig god Golden Cup-hest.For ham vil det tilfredsstille ham veldig for ham og for oss - det er synd at han ikke kan være her i dag.
DeTori, som nå har vunnet Gold Cup åtte ganger (Lester Piggott har vunnet Gold Cup med 11 personer) sa: Jeg er bekymret for regn.De snakker ofte om Martyn Meade-hesten [tekniker], dette er et bekymringsfullt problem, han overrasket meg virkelig fordi han virkelig gikk gjennom smør som en varm kniv.Jeg lot alle dekkes av disse fire personene, og da ble jeg overrasket over at ingen kan utfordre meg.Enten du tar opp eller ikke, det er alltid et forferdelig øyeblikk frem til Furlong-merket, men han gjorde det og strakte seg 10 fot."
Stradivarius sine ferdigheter er suverene, fordi han ble den tredje hesten i historien til å vinne kun et gullbeger-hattrick!#RoyalAscot pic.twitter.com/ytlfPfWp9c
I dagens første løp vant Highland Chiefs den 10 fot lange Golden Gates hinderløype, og vant det første kongelige mesterskapet for jockey Rossa Ryan.Siden spillet ble gjenopptatt 1. juni, er dette også den første suksessen til Royal Ascot-treningspartnerskapet tillatt av BHA, med Paul og Oliver Cole som har å gjøre med Highland Chiefs.Paul Cole var eneansvarlig for treningslisensen og trente 21 Royal Ascot-vinnere.
Angående det faktum at han nå deler lisensen med sin far Paul, sa Oliver: «Når uttrykket utvikler seg, hvis det ikke blir ødelagt, hvorfor reparere det?Vi har noen gode hester og vi er heldige som har dem.
«Dessverre deltok faren min i begravelsen til sin beste venn hos [Ben Lee] i dag, og det var derfor han ikke kom.Jeg fortalte ham i dag at jeg trodde vi skulle vinne Ascot-mesterskapet.
Jockey James Doyle vant det tredje mesterskapet denne uken.Han sendte briljant fjellengelen trent av Roger Varian til hjertet hans for å delta komfortabelt på dagen.Det andre spillet var Wolferton Stakes (Wolferton Stakes) med mer enn 10 furlongs.
Angående uken hans så langt, sa Doyle: «Du må nyte det.Det er klart at dette er annerledes enn det vi pleide å gjøre.Jeg så på reprisen i går kveld, og alt så ut til å være roligere.Rittvinneren prøvde å få ting til å skje.Det er flott å være levende!Jeg er dessverre ikke Frankie, men det er flott å stå her!»
Jockey Jim Crowley nøt den uforglemmelige opplevelsen til Royal Ascot.Etter det pågående slaget landet Molatham G3-trøya fra den egyptiske monarken.7 En furlong, halvparten av lengden, registrerte han sin femte vinner av uken.For trener Roger Varian (Roger Varian) er dette en dobbel bonus.Som alle Crowleys topp fire mestere denne uken, eies Molatham av Hamdan Al Maktoum og Crowley ble utnevnt til jockeyen.
Crowley sa: "Jeg har seks vinnere på Royal Ascot.""Selv om jeg ikke har noen klager.Når du er jockey deltar du på et møte, så det er flott å få fem.Jeg er veldig heldig som kan ri på en så flott hest, gjøre en så stor øvelse.»
I dagens fjerde løp vant Royal Blood den børsnoterte Chesham Grand Prix: triumfbuemesteren (2016), Stallion Cup-mesteren (2015) og den første ponnien oppdaget av millionæren Entret sirkelen der Royal Ascot vant med en vinner på 2 1/2 lengde.Battleground er den 2 år gamle sønnen til en krigsfange.Han ble ridd av Ryan Moore og ble rytteren til trener Aidan O'Brien.
O'Brien sa: «Slagmarken er en spennende hest.Han kan være hvem som helst."«Han kan være medlem av julimøtet, eller medlem av nasjonal interesse.Jeg tror han vil holde seg i god form., Kanskje hans reise vil nå en mil.Han ble funnet å ha gått en halv mil, men han var foran stridslinjen, noe som hadde stor innvirkning på farten.